Alla fotografier och filmer drabbas förr eller senare av tidens tand. Och alla förtjänar de en andra chans. Vi hjälper till att rädda och bevara minnena åt framtiden. Filmer går att titta på igen utan att du behöver släpa fram gamla apparater (om de fortfarande fungerar) och fotografier kan efter restaurering se bättre ut än de gjort på hundra år.

Vi utför också skanning av fotografier och dokument, all sorts bild- och videoredigering och producerar nytt inom foto och video.

Välkommen!

Några av våra kunder tycker...

Hej Anders!
Tack vare dig och dina konstnärliga kunskaper i bildbehandling har jag fått tillbaka porträttet av min mamma. Här i Stockholm fanns inte något fotolabb som klarade att restaurera och kolorera en gammal bild på professionell nivå. Tack så mycket.

Marek Kneler, Nacka

.......................................

I had an old VHS family movie since 1986, a dog had chewed on it, but why not give it a try!? I sent it to Anders and he managed to retrieve it... the cost was a bit higher than I anticipated but what's money comparing to a memory!! Even more it was New Year's Eve weekend and he wasn't able to post it, thus he had sent me a digital link to download; all the family managed to see it... Top service, most appreciated.

Wael A, Malmö

.......................................

Hej!
Nu har rullen och paketet kommit, jag är mycket nöjd. Tack för att du tog dig an min "omöjliga" bild och fick den att bli det mästerverk jag aldrig trott den haft en chans att bli.

Birgitta P, Landskrona

.......................................

Svensk Flyghistorisk Förening, med 6000 medlemmar, har ett omfattande fotoarkiv på mer än 100 000 foton som donerats till oss från många olika givare. Många av bilderna är gamla och unika och vissa har tyvärr skadats under årens lopp. Heltibild har professionellt återställt flera av dessa bilder till nytt och helt perfekt skick. Vi anlitar dem för våra restaureringar och rekommenderar andra att göra detsamma.

Sven-Erik Jönsson
bildarkivsansvarig, Svensk Flyghistorisk Förening

.......................................

Jag sände en ytterst suddig bild från mitten av 1800-talet till Anders i Heltibild för att se om det fanns något att göra vid den. Jag hade just inga större förhoppningar. Men se resultat blev det! Anders lyckades först tvätta ren bilden från gammalt smuts, sedan att fylla i där det var bortnött så en personbild kunde framträda. Min reaktion blev då: Jaså var det så där han såg ut!
Heltibild rekommenderas varmt för dem som vill ha hjälp med gamla foton.

Kerstin Jonmyren
ordförande, Gotlands Genealogiska Förening