Vi rör oss smidigt i lufthavet mellan en och hundratjugo meters höjd. De unika och spännande vinklar som där kan utnyttjas för att få bra bilder är vi ensamma om - vanliga flygplan och helikoptrar opererar inte på dessa höjder. Verktyget är en radiostyrd multikopter, en flygande kamera om man så vill, som kan vrida och vända och röra sig åt vilket håll som helst. Eller stå helt stilla i luften.

Lägg därtill miljöaspekten, att det inte låter mycket och att eldrift inte orsakar utsläpp, så är fördelarna med flygfoto på detta sätt uppenbara. Ja, och så att det bara kostar en bråkdel av traditionell flygfotografering så klart.

Vi fotograferar och filmar evenemang stora som små, hus och hem, gård och mark, byggen, industrier, stad och land. Vi kan inspektera och dokumentera sådant som du har svårt att komma åt, på nära håll och med överblicksbilder. Det du vill ha förevigat ordnar vi.

Du får en färdig produkt. Fotograferingen är första steget, sedan följer redigering och färdigställande. Heltibilds erfarenhet och expertis inom digital bildbehandling och videoredigering borgar för att slutresultatet blir mycket bra. Det garanterar vi.

Det ställs myndighetskrav vid flygfotografering. Dessa uppfyller vi naturligtvis, genom att ha:

- Verksamhetstillstånd från Transportstyrelsen
- Självgranskningrätt från Försvarsmakten
- Flygansvarsförsäkring från Interhannover