Vi fotograferar och filmar evenemang stora som små, hus och hem, gård och mark, byggen, industrier, stad och land. Vi inspekterar och dokumenterar det som är svårt eller kanske farligt att komma åt, på nära håll och med överblicksbilder.

Vi utför ortofotografering för kartering, inmätning och 3D-modellering, och kan skapa rapporter över växt- och odlingsstatus åt skogs- och jordbruk.

Vi tar också hand om allt som har med lagar och bestämmelser att göra, så du behöver inte bekymra dig om restriktionsområden, spridningstillstånd, GDPR och allt annat som ingår i den juridiska ekvationen. Du kan vara trygg i att uppdraget utförs i enlighet med gällande lagstiftning.

Heltibild har bedrivit drönarverksamhet sedan 2014 och genomgår under 2018-2019 också en ettårig yrkesutbildning till kommersiell drönaroperatör på Trafikflyghögskolan i Ljungbyhed, den enda utbildningen i sitt slag i landet. Förutom spetskompetensen det innebär blir vi också en av få operatörer godkända att verka inom de nya EU-luftfartslagarna som börjar gälla under 2019.